woensdag 26 juli 2017

Al die moslim vrouwen haat!

En ja, ik maak me heel veel zorgen om wat de islam in en met onze wereld doet! Het is natuurlijk echt begonnen na 9/11 zeg maar, maar ja, wees eerlijk, het sluimerde allang. Die haat van de islam tegen onze gevestigde en democratische en ja, mag ik het zeggen, reƫle en eerlijke wereld, verdeeld ons, ons allemaal. (Een klein voorbeeld: ik zag, tersluiks, een bericht van een oud collega van me die een brief van een oudere Marokkaanse mijnheer deelde, waarin die mijnheer jonge Makronen opriep tot meer begrip en minder criminaliteit. De zoon van die oud collega heeft zich jaren her al laten bekeren tot die islam, is een imam geworden en ja, reageerde, met de nodige eerbied tegenover zijn vader, wel heel erg eenzijdig pro de 'jeugdige islamieten, die ondergesneeuwd werden en geen kansen kregen.' De nog jonge man heeft zelfs twee Arabische aandoende voornamen aangenomen.)
Ik ken(de) mijn oud maatje goed, heel goed. Een gelovige katholieke man met een enorm groot en ruim hart, hij was/is heel empathisch. Hij is natuurlijk al jaren gewend aan het feit dat zijn, Hollandse zoon, er is helemaal geen druppel niet Nederlands bloed in 's jongens aderen, in een ander, in mijn ogen heel vijandig, geloof is getreden, maar ja, je bent een ouder en je vergeeft je kinderen altijd. Nee, ik bedoel, echt, altijd. Misschien dan niet zozeer met je hoofd, maar wel met je hart!
Maar: waar komen die ongelijkheidsgevoelens maar vooral die haat van die islam en de gelovigen in dat nare geloof dan toch vandaan? Toch wel uit die koran, zoals de grote blonde stuurman ons zegt? Dat, zoals hij zegt, de echte koran, die geen haat passages bevat, dunner is dan een Donald Duck? En ja, ik ga hem helemaal geloven, nu, na al die aanslagen van de afgelopen tijden.
En, ja, maar, wat is dan die haat van de islam tegen vrouwen? Waarom moeten de moslim vrouwen met een hoofddoek op, in onze vrije wereld rondlopen? Waarom moeten vrouwen in islamitische landen dan ook nog zo een nikab of boerka aan? En dan zit daar vaak nog eens een stukkie van dat vliegengaas voor ook.
Waarom worden dan meisjes/jonge vrouwen besneden? Mogen ze dan niet genieten van een van de basis dingen van onze menselijke lijven of relaties? Een van de fraaiste dingen die de evolutie de mens gegeven heeft, namelijk de liefde en het orgasme? Waarom mogen die fucking kerels wel allemaal rond neu... en waarom mogen vrouwen helemaal niet genieten van hun lichamen? Waarom mogen Arabische vrouwen niet eens autorijden? Waarom mogen zij niet alleen op straat? Waarom moeten ze zich laten ringeloren, ja, dat weer eens een lekker ouderwets woord, door die achterlijke kerels in die effing soepjurken?
Waarom haten mannelijke moslims vrouwen?
Goed: zie boven: waarom is er ook al die haat tegen homo's, hoewel ik nu HLBT's moet zeggen? Wat voor idiotie is dat? Wie durft te beweren dat die mensen "minder" zijn? Hoe kun je dat vertalen?
(Ik heb nog een goeie meegepikt op het journaal vanavond. Trump wil geen HLBT's meer in "zijn" leger. Hoe discriminerend kun je nu zijn? Nu ja, Trump dus. GVD, mag ik een teil? Hopelijk gaan de HLBT groeperingen in de You naait me steeds, dank aan gabber B, in opstand komen?)


Nu ja, da's snel gezegd natuurlijk. Die Mohammed, die achterlijke 'uitvinder' van dat schijn geloof, was een pedo. Hij verkrachtte en trouwde een jong meisje van negen, ook nog eens een nichtje van hem. Dat leek heel dapper, maar hij was een effing pedo. En hij was waarschijnlijk, nee, duidelijk, een vrouwenhater pur sang. Hij was een vreselijke angsthaas en voelde zich niet opgewassen tegen de 'vrouwelijke' krachten. Vrouwelijke krachten zijn behoorlijk sterk, hoor! Die Mohammed, die zogenaamde profeet, was gewoon een angsthaas en een vreeslijke laffe klootzak. Net als die JC van de christenhonden was, natuurlijk. Al dat soort (nooit bestaand hebbende, dus mythische) figuren zijn dwazen. "Do not forget people", ook de bijbel verbied alles wat niet hetero seks is. 
Dus: vervloek alles wat geloof is, mensen, het heeft, ons, de 'gewone' mens nooit geholpen en alleen maar de rijken rijker gemaakt en de dwazen nog dwazer en pauzen nog 'pauzelijker' en zo. 
Gelukkig hoefden onze, de christelijke meiden geen deel van hun geslachtsorgaan te missen. Pauzen en priesters, nonnen en monniken deden het veel te graag, denk ik.

Blijf ik nog steeds met een vraag achter? Waarom pikken we dit nog steeds allemaal van die k.. moslims? Waarom laten we het nog steeds bestaan? Angst? 
Het zal. Maar ik haat hen. Uit de grond van mijn hart!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten