dinsdag 6 oktober 2020

Gelukkig dat Trump ...

 Nu ja, zoals ik al zei, gelukkig heeft de POTUS nog nooit een goed geschiedenis boek gelezen, maar waarschijnlijk heeft hij nog nooit een ander boek gelezen dan die met allerlei porno verhalen. ( "Grab them by the pussy" said the detective) nu ja, dat soort verhalen dan.

Had Trumpemannetje overigens WEL geschiedenis boeken gelezen, dan was hem waarschijnlijk de naam 'Tromp' opgevallen, een naam van meerdere grote Admiraals uit onze Nederlandse historie, die wel het verschil maakten in allerlei oorlogen en die WEL in frontlinies hadden gestaan en die wel heldhaftig waren, en dan had hij waarschijnlijk een minder flinke toon aangeslagen, of net niet, de megalomaan kennende, ondertussen.

Na een goed uitgedokterde politieke stunt, liet Trumpje zich afgelopen vrijdag opnemen in een militair hospitaal, onder het mom van hebbende 'Corona.' Zijn echtgenote had het dan ook, maar die werd niet interessant genoeg gevonden om ook opgenomen te worden. Na een dagje of twee, zonder enige ziekteverschijnsel, werd de man alweer rond gereden in zijn bepantserde wagen, door een aantal mensen die hij (misschien) ook nog eens besmette, dit tot grote woede van een militair arts, die nu natuurlijk ontslagen is, voor een opgetogen schare van die domme rode MAGA petjes dragende fans, die er waarschijnlijk allemaal gewapend bijliepen. (Mijn idee, hoor.)

Ik zag er meteen een politieke campagne stunt in, een Republikeinse campagne stunt natuurlijk. "Okay, so our president had the virus, look at him, after three days, he's well again, man, he's a winner, he beat Corona, we're gonna vote for him."

Zoiets moet dat zijn dan. Maar, toen hij ook nog een vertelde dat hij een 'great leader' was, die in de 'frontline' had gestaan, dat de USofA de beste medicijnen ( allemaal net uitgevonden en zo) had, en dat de USofA allemaal de beste dokters had die er allemaal maar bestonden in de wereld, dat hij die had aangesteld,  nu ja, toen brak mijn klomp, nu ja, mijn 'wooden clog.' 

Trump dook ooit onder, of liet zich uitkopen en ging dus niet naar Vietnam, hij liet dat allemaal over aan de (vaak donkere) medemensen van zijn generatie en ging door met het verdienen van geld en het ontduiken van belastingen en dat soort zaken meer.

Ik geloofde al helemaal niet meer in die charlatan, die de status van POTUS gewoon had gekocht, gewoon als speeltje: 'Ik wil iets anders dan alleen maar golven Melanie, maar het moet ook niet te lang duren hoor.' M vertelde hem dat 'ie ook nog gewoon kon gaan golfen. 

'Jeez, golf? Is dat dat spelletje voor oude mannen die niets meer kunnen?' Melanie knikte beamend. 'Ja Donald, mannen die helemaal niets meer kunnen, behalve zo'n golf club omhoog krijgen.' Trump geloofde het helemaal.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten