donderdag 9 maart 2017

Volgende week verkiezingen!

 En nu al stemming maken!

Tja, het gaat wat worden allemaal. Straks, verkiezingen voor de Tweede Kamer. Voor een nieuwe premier en voor nieuwe partij politiek. Sensationeel, dus. Maar? Geloof je dat allemaal zelf? Nu ik dus ook niet. Der gaat geen ene moer gebeuren hoor. Ondanks dat er nieuwe heren in nieuwe zetels zitten. Politici zijn allemaal zelflikkende lolly's. Die zijn alleen maar uit op eigen roem en eigen glorie. Ik volg, scheefogig, de debatten, een beetje! Ik heb het niet zo op politiek en politici, maar: wat schetst vanmiddag mijn verbazing? 

Vanmiddag was op de Belse nieuws tv, "Een" heet dat programma, opeens een vraaggesprek met ene Tofuck Dibi, geloof ik, een ooit Groen Linkser, die, toen hij eenmaal uit de kast kwam, helemaal afgeserveerd werd door zijn eigen partij, naar ik begreep, of, ja, dat is voor de linksen ook natuurlijk mogelijk, misschien wel fraudeerde, kijk nu maar naar de Waalse politici. 
Goed die Debielie dook opeens op in Mokum, met een Belgische tv ploeg. Hij had een enorm goed onderzoek gedaan naar de reacties van de Marokkanen in ons land, mocht Geert Wilders de verkiezingen winnen. Zie de man, nu ja de slak. Volgens hem ging heel Nederland, na de verkiezing van Wilders, als dat al zo zijn, tot eerste partij in ons land, helemaal over tot het racisme. Volgens Too fuck werden vanaf 15 maart van dit jaar, alle racistische, maar binnengehouden, motieven van de doorsnee Nederlander op scherp gezet en werd het land een grote moordkuil en was de immigrant, de islam immigrant dan, opeens slachtvee voor de jager! Want dat beweerde Wilders toch, immers! Dus, zei hij, moesten alle Marokkanen alvast maar een "plan B" bedenken, zodat ze, na de verkiezingen van maart, terug gingen naar hun 'thuisland', Marokko.
Nee, nee, tofuk debieltje, Wilders heeft dat nooit beweerd. Hij wil alleen dat magoggels die ouwe vrouwtjes beroven, of die buurten terroriseren met hun gedrag, ik weet persoonlijk waar ik over spreek, naar hun tweede vaderland worden uitgezet. Heel trots hield een of ander vage Marokkaanse politica har tweede, Marokkaanse, paspoort omhoog voor de Vlaamse tv. 'Ik ga weg, als het te benauwd word', schamperde ze ook nog. Van mij mag je weg hoor, dingetje, zonder naam, ik heb geen last van je, maar ik ken je niet uit positieve stellingnames tegen de islam of vrouwenmishandeling of zo, of dat je enorm tegen uithuwelijken of dat soort zaken was. Je was en bent, in mijn ogen een mensje zonder verdere eigenschappen. Soit!

In de ogen van die Torik la debiel, hoe heet die man nu nog maar weer, wordt dus heel ons land racistisch, want Geert W. heeft iets tegen de Marokkanen. En de islam! Hoe komt dat dan? Hoe komt het dat (weldenkende) mensen iets tegen de islam hebben? Heeft dat te maken met de koppensnellers praktijken van de IS? Heeft dat te maken met het uithuwelijken van jonge meisjes an oudere, moet ik het zeggen, heren? Heeft het te maken aan de enorme overlast in allerlei al dan niet grote steden waar te veel Marokkaanse jeugd woont? Heeft het te maken dat ONS land weer gewoon ONS land wil zijn? Zonder imams die oproepen tot een heilige oorlog? Zonder Turkse ministers die voor een Turkse dictatuur komen pleiten? Zonder vrouwen met Boerka's? Zonder linkse magoggels die vinden dat een multi culti samenleving betekent dat wij ons aan hen moeten aanpassen?
Maar goed, Tofou Debilitas is nu zo opgefokt dat hij ons Nederlander voor enorme racisten uitmaakt, want: 'Buitenlanders en vooral Marokkanen worden met een vreemd oog bekeken en gaan waarschijnlijk weg uit ons land.' 
Maar eh? Waarom de vele Vietnamezen dan niet? En de Chinezen dan niet? En de Japanners en Indiërs dan niet? Op mijn 'trap' waar vier gezinnen wonen, heb ik een Chinees gezin en een Indisch gezin. Nooit troubles mee gehad!
"Doeitfuck tubitoy" is van het pad af. Maar ja, zo een Groen linkse rat. Die kan je, helaas, niet uitroeien!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten