vrijdag 24 maart 2017

Dwaze man (5)

Je begrijpt, na het lezen van mijn vorige Blogjes over de "Geesteszieke man van Europa", het ging over die achterlijke megalomaan Erdogan, natuurlijk wel dat ik het niet kon en mocht laten om weer eens een berichtje te gaan zitten tikken. Dat die vreselijke snorrewits nog erger dan erg kon worden, had ik, zelfs in mijn stoutste dromen zoals dat dan heet, niet kunnen vermoeden.
Maar die galbak is nu een hele verre stap te ver gegaan. Dat je al meldt dat wij, Europeanen, allemaal moeten stemmen voor zijn afgrijselijke denkbeelden om zijn persoon een dictator schap te kunnen gaan geven, is natuurlijk te zot voor woorden. Dat hij DENK heeft laten oprichten in ons democratisch land, ja, dat mag. Mag. Da's democratie. Die bestaat natuurlijk niet in dat thuisland van hem. En, daar ben ik steeds meer bang voor, door zijn invloed, in het thuisland van onze Nederlandse Turken ook niet meer. Ik heb namelijk het gevoel dat die groep Turken meer en meer voor die achterlijke Hitler imitator staat en leeft. Al dat gedoe met die vlaggen en met dat toeterend rondrijen in de steden en zo? Pure SA en SS praktijken. Dan heeft Erdogan ook nog eens drie Kamerleden in ons parlement kunnen 'kopen'? Vooral doordat de Turkse kiezers heel erg geïntimideerd worden vanuit hun thuisland, zie de voorgenomen inmenging van hun politici in ons land.
Nee, niet kopen? Hoe dan wel? Door overredingskracht? Kuzu? De man kan zijn eigen naam niet eens spellen, hoor. Azarkan? De nummer twee op die partij? Laat me niet lachen, ha, ha, ha. Die vent weet niet eens dat 'ie geboren is uit een vrouw. Hij heeft een uitkering of zo, denk ik. Een uitkering op psychische gronden, dan.
Nee, er zit te veel achter de Erdogan kliek in ons heerlijke land, dan we denken. Ja, ik doe aan complot denken, big time en ik denk het wel haast zeker te weten dat die 'eceptie Erdogan' alle echte democratieën gaat aanvechten. Nadat hij al liet weten dat alle Turken in het buitenland meer en meer moesten fokken en dikke auto's moesten kopen en in dure huizen moesten gaan wonen, wist ik al dat hij een dwaas en een meer dan een halve Down syndroom lijder was. Down syndroom lijders, ooit mongooltjes genoemd, hebben een chromosoom te veel, maar die magoggel die de baas is in Turkije, heeft vijfentwintig chromosomen te weinig, in mijn ogen.
Die man is een virus, hoewel: virussen zijn vrij slim, heb ik begrepen en passen zich aan aan hun omgeving, nu ja, ze passen zich aan aan het lichaam waar ze in zitten. Dat kan deze figuur niet eens. Hij doet, en daar heeft hij een aardig paar voorbeelden voor, alleen maar maffe uitspraken. Zijn grote leermeester is Hitler en zijn grote voorbeeld is Trump. Allebei ook van die megalomane en totaal geflipte figuren. Zoals Hitler de halve wereld bedreigde en Tump dat ook doet, zo gaat Erdogan een beetje kolen op het vuur gooien. "Geen enkele Europeaan gaat zich ooit meer veilig voelen", zei hij.
"Als Europa zo doorgaat, kunnen Europeanen over de hele wereld niet meer veilig over straat"
dat waren zijn woorden, letterlijk!
De dag na zijn uitspraak was er weer zo een bruin getinte dwaas die een aanslag pleegde in Londen!
Wie zegt nu zoiets? Welke zieke geest zegt nu zulke woorden? Wie dreigt er nu met radicalisme en met moord? Tief op Erdogan en al die geesteszieke magoggel Turken met al zie zieke rooie f... vlaggen? Rutte zei het al: 'Pleur maar op!' Ik zeg het hierbij ook: 'Pleur alsjeblieft op! Pleur op met je zogenaamde Turkse trots en je Turkse eigenwaarde en tief lekker op naar je Erdogan landje van niks! Jullie volk heeft een massa moord begaan, een genocide op de Armenieners de: Ermeni Soykırımı, zoals dat heet in jullie taal. Dat mag door jullie niet gezegd of erkend worden, maar het is wel zo gebeurd. Anderhalf miljoen Armenen werden afgeslacht door jullie, dat zogenaamde trotse volk! Moordenaars, allemaal, dat zijn jullie. Jullie vegen ons de slaventijd aan, met een dikke grijns, maar kijk eens naar jullie eigen geschiedenis?
Dus ga nu niet de ziel uithangen. Jullie zijn niet beter en ook niet slechter dan andere volkeren in onze wereld. Laat alsjeblieft zien dat jullie nog een echt trots volk zijn en geen slaven van die achterlijke Erdogan! Ga in protest tegen die nieuwe Adolf, ga protesteren tegen die Trump kloon! Laat zien dat jullie nog steeds trots kunnen en mogen zijn op jullie land! 
Wees een Turk en wees trots! Schakel die gek uit en zet een echte democraat aan het hoofd van jullie land!

1 opmerking: