dinsdag 4 april 2017

Homo agressie?! Walgelijke Marokkannen!

Ik las en zag het bericht, of de berichten, (eer) gistermorgen op TXT en tv. Er was, in Arnhem, een stel mannen in elkaar gemept, omdat ze hand in hand liepen. De mannen waren homoseksueel, begreep ik. De daders waren, what's new, knullen van Marokkaanse afkomst. What's new? What's new was, dat de NOS dat nieuws meldde. Nee, niet van de slachtpartij, maar van de etnische achtergrond van de daders. K.. gassies van tussen de veertien en de twintig van Marokkaanse afkomst, werd verteld. Een grote stap voor ons Journaal, die dat soort dingen graag achterhoudt, maar ja, de PvdA is bijna verdwenen, dus en ja, zo is de grote raadgever achter het Journaal ook een beetje verdwenen. Iets minder allochtoon knuffel achtigheid.
Het waren dus misselijkmakende figuurtjes die natuurlijk allemaal al kleine criminaliteit dingetjes achter de rug hadden. Nee, zeggen jullie? Hoezo nee? Hoezo zeggen jullie dat ik vooringenomen ben? Lees de criminaliteit statistieken, waarde nee zegger! Lees de getallen van het aantal "niet Nederlandse overtreders", zukse woorden dan, bij dit soort delicten. Het zijn bijna allemaal Makronen. Dat komt door hun opvoeding, nu ja, de niet opvoeding, want doordat die ouders, dat zijn de ware schuldigen, allemaal alleen maar naar die "wierde" schotel zenders zitten te kijken. Ik geef even een voorbeeld over die gekke schotels. Ik pikte een stuk op de Belse tv op. Daar werd een (Arabische) discussie uit gezonden over de straf die een meisje van dertien, die naar een vriendin was gegaan, zonder toestemming van pa/ma, moest ondergaan. Het arme kind zou honderd (100) stokslagen krijgen, maar een impotente dwaas in een witte jurk en een witte doek op zijn kanis, wilde haar vijfhonderd (500) slagen laten geven, omdat ze een uurtje met haar vriendinnen uithing!
De Arabische cultuur, die dus ook uitstraalt naar de Marokkanen en de Turken. Ik werd en word er kots- en kots misselijk van. Ik word sowieso kots als het om die Turkse cultuur gaat. Dat gelul met toeterende auto's en die effing vlag, maar, soit, dat is dan weer iets anders.

Er zijn twee homo/gay mannen aangevallen en verwondt, afgelopen weekend, in Arnhem. Een feit. De ene man heeft geen tanden meer in zijn bovenkaak, de partner is geloof ik al niet al te erg verwondt? Wie doet dit? Wie gaat mensen als hen, twee happy hand in hand lopende mannen, in elkaar lopen meppen? Het antwoord is dus duidelijk: die k.. Makroone magoggels. Hoe durf je? Hoe durf je mensen in elkaar te slaan die gewoon over straat lopen, hand in hand? Mannen en vrouwen, hand in hand? Vrouwen en vrouwen, hand in hand? Mannen en mannen, hand in hand? Dit is Nederland, idioten, debielen, geiten verkrachters! DIT IS ONS LAND! Ons land, bevochten op het water en de Spanjaarden en de katholieke kerk, door allemaal mensen die allemaal dingen deden en veroorzaakten, zodat ons land boven die k.. landen van geitenhoeders van jullie uit ging stijgen! Democratie: ooit van gehoord, magoggels? Mensenrechten: ooit van gehoord, dwazen? Gelijkheid van mensen: zegt jullie niets, natuurlijk! Te weinig IQ, door al dat omgaan met die geiten.
Maar: jullie blijven van onze mensen af! Homoseksueel/Biseksueel/Transgender, maakt niet uit! Ons volk! Onze mensen! En niet jullie prooi.

En ja, dan is er weer eens een dubieuze advocaat, ene Roethof, die het allemaal omdraait. Ja die Makronen weten ze wel te vinden. Die Roethof schijnt al een dubieuze figuur te zijn, maar nu neemt hij het op voor dat gajes! (Was hij niet een ooit, niks voorstellende, voetballer?) DIe Roethof zegt nu dat de twee homo mannen de agressors waren. Zij zouden de "onschuldige" Makroontjes hebben aangevallen. ZIJ zouden de eerste klappen hebben uitgedeeld.
Nu moet ik even op mijn woorden passen. Maar goed, ik zeg ze wel: ik heb nog nooit in mijn bijna 65ste jarige leven, agressieve "gays" meegemaakt, als ik heel eerlijk ben. Ik heb wel veel en vaak agressieve Marokkanen. Heel veel agressieve Marokkanen! Dus nee, ik geloof die Roethof al helemaal niet. De Yanks zeggen: "Let's make the world better: let's kill all the lawyers!"


IK STEUN DE GAY'S IN ONS LAND EN DE WERELD EN ZAL DAT ALTIJD BLIJVEN DOEN!

1 opmerking: