dinsdag 28 februari 2017

Complot theorie. Geert de Grote is weer bezig.

Ja, ja, het is weer bijna zo ver. De stempassen lagen de afgelopen dagen al in de bus bij ons (en bij jullie waarschijnlijk ook) en op de vijftiende van de derde maand van dit jaar gaat de "strijd"* beslist worden. Wie zal het gaan worden? Mark, Sybrand, Jesse, Alexander,Lodewijk, Emiel, Henk, Thierry of Jan? Of wordt het toch de grote blonde leider van de PVV, de Geert? Tja, de stemwijzers en de stempeilingen doen allemaal raar en vreemd. Ik heb, ik geef het tot mijn grote schande toe, de stemwijzer toch maar weer eens geprobeerd. Ook vanavond nog en dan moet ik maar christen partij stemmen, zegt die website.
Ik? Gristelijk stemmen, nu ja, zoals die zwaar gelovigen dat dan zeggen: gristelijke heere den heere den heere heer, zuks dan? Nee, ik maak het geloof, nee, ik maak geen enkele geloof belachelijk, ik maak die stemdingus belachelijk. Ik ben voor de laatste keer in de kerk geweest toen ik vijf was of zo en, zegt de ouwe marine grap: 'ik kom pas weer als de tap los is.'
Dus nee. Ik heb geen binding met het geloof en al helemaal niet met de politiek van die partijen. Net zoals de katholieken willen de christelijken hun stemvee dom en tevreden houden en der mag vooral niet worden nagedacht over de verhouding tussen man en vrouw, (over hlbt mag al helemaal niet worden gesproken, eh? de islam gelijk?) want de christen man is the boss in de relatie en de vrouw is vaak simpel "dracht vee" en ik weet het wel, ik chargeer. Maar, dat doe ik graag, dat weten jullie.
Goed, in de liefde en de oorlog/politiek zijn alle middelen geƫigend, zei geloof ik Fuerst Bismarck al. Het kan ook Paco Saul geweest zijn natuurlijk, mijn veel beminde filosoof. (Maar het kan ook Clausewitz geweest zijn, of een oude Griek, nu ja, laat maar. In elk geval: de grote blonde verleider van en tot de rechtse stem heeft weer eens een tactische meesterzet uitgehaald. Naar nu bekend is geworden zijn er meerdere van zijn beveiliging mensen helemaal fout! Ze zouden, in ieder geval een van hen, zijn safe houses hebben doorgegeven aan een criminele Marokkaanse bende. (Eh, ff dit, ken je andere criminele organisaties dan bendes? Of: ken je ander criminelen dan Marokkanen? Nee, nee, dat laatste kan natuurlijk niet. Nee, ik ken ook NIET criminele Macro's, die heel hard werken en heel veel goeie dingen doen in ons land! De burgemeester van 010 bijvoorbeeld, maar der zijn der echt heel veel meer. Dus nee, dit heb ik niet gezegd.)
Maar wees nu eerlijk. Denk je dat Geert zijn beveiligers nu opeens, eind februari, en dat vlak voor de verkiezingen, betrapt werden? Of was het eigenlijk al maanden/jaren bekend dat die gasten, als die al bestaan hebben, fout waren? Zodat hij het nu, vlak voor de verkiezingen, opeens kon gaan laten lekken? Zodat de baas van de PVV zich opeens niet meer hoefde te vertonen of zich zogenaamd niet meer kon te laten zien op allerlei verkiezingscampagnes? Zodat hij een goede smoes had om ook niet op te draven bij allerlei tv programma's en de daarop volgende discussies? Ik weet het natuurlijk niet, maar het lijkt mij op een zwakte bod. 
Goed: aan de andere kant is het natuurlijk zo dat de man al jaren en jaren niet kan gaan en staan waar hij zelf of zijn vrouw dat willen. Altijd zijn ze onder begeleiding en bewaking. En: als het echt zo is als uit de diverse onderzoeken naar die dienst zou kunnen blijken, hoe moet het dan gaan met de bewaking van ons koningshuis/-koninklijk gezin?
Is dat groepje, de Dienst Bewaken en Beveiligen, inderdaad zo lek is als een mandje? Hoe moet dat dan bijvoorbeeld bij het beveiligen van staatshoofden of dignitarissen van andere staten of landen in de toekomst?
Het zou wat zijn als Trump, je weet wel, die Yankee freak, in ons land overhoop gestoken of geschoten zou worden door een of andere maniak of amokloper, doordat de DBB de verkeerde gasten heeft geselecteerd? Of Poetin? Of Die Merkel? Of Hollande of weet ik wie allemaal? (Theo hebben ze al kapot laten steken en schieten!)
Voorlopig heb ik er vertrouwen in dat dat allemaal goed geregeld is en dat de dingen rond Wilders allemaal een hoax zijn, door hem of zijn raadgevers/campagne strategisten opgeroepen. 
Ik heb jaren genoeg doorgebracht bij de keuring en selectie van onder andere marine officieren (er is overigens een of ander jonkheer doorgeslipt, helaas, maar diens vader had te veel vriendjes bij de marine) om te weten dat de wouten bij hun keuringen hun sh.. ook wel voor elkaar hebben. Maar ja, voor de Grote Witte Man komt het allemaal wel heel toevallig en wel heel toepasselijk uit, toch?

Politiek advies: Vrienden van me adviseerden me op om Baudet te gaan stemmen. Ik weet het niet echt hoe ik het moet verwoorden: NFW, OMG, IDNTS. Nee, Baudet is me te chique, zeg maar, staat niet in of bij het volk. Die Baudet is een soort mens als die priester als Anton Bodar, ook al zo een gelikte sjiekman. Fraai gekleed, maar geen idee van wat er leeft onder het echte volk!

* strijd? alles blijft gewoon gelijk in mijn ogen. Er veranderd nooit veel. Gelukkig niet denk ik vaak. Nederland blijft gewoon Nederland en wij kunnen weer vier jaar griepen en gallen over politiek en politici!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten