maandag 22 augustus 2016

Geschokt en ziedend!

De eerste echte schok in mijn leven kwam toen ik net aan een half jaar oud was. Hoewel ik dat pas jaren later echt begreep, hoor. Dat was namelijk de vreselijke februari ramp in '53. Ik was toen nog een zuigeling, zeg maar, maar de impact die het had gehad in ons land (denk aan de Delta werken) werd al vanaf de kleuterschool door verteld door de juffen. Toen ik naar de lagere school ging kwamen daar, (ook doordat mijn ouders het nodige hadden meegemaakt en onderduikers hadden verstopt in de molen), de verhalen over "de oorlog" nog eens bij! De tweede schok kwam toen ik een jaar of zeven/acht was. Op het enige kruispunt van ons (heel rustige) dorp G., hadden twee automobilisten een enorme botsing veroorzaakt, met zelfs een dode en twee zwaargewonden ten gevolg. Het dorp was uitgelopen om het te bekijken en ik en mijn vriendjes zaten op de eerste rij! Daarna volgden de Berlijnse kwestie, de Muur, weet je nog wel, de Vopo's die landgenoten dood schoten, maar soms ook zelf vluchten, dan kwam de Koude oorlog, met Hongarije en de inval van de Russen. De Cuba crisis, Chroetsjev en Kennedy! Goh man, ik was tien en had zelf al bijna door dat er een derde Wereldoorlog zou komen. Achteraf is dat een van de redenen gewest dat ik beroeps militair ben geworden, weet ik nu! Ik vind dat de militairen die toen dienden alsnog een Veteranen status moeten krijgen, overigens. Ten tijde van Vietnam kwamen die vreselijke beelden van Napalm slachtoffers en zo op tv en de kranten. 
Gelukkig kwamen oost en west dingen overeen. De muur viel, het communisme verdween, in ieder geval uit de meer beschaafde, dus westerse wereld, als je de SP even buiten beeld houdt, maar Yanks en Russen bleven de wereld verdelen in Afghanistan en Iran en zo. Nu ja, dachten wij in die tijd, wij die het meemaakten, dat zijn lokale achterlijke galbakken met een lokaal achterlijk geloof, ze zoeken het maar uit, weet je wel?
Maar dat die achterlijken, soms als vluchteling, vaak als gastarbeider, naar ons land en naar andere landen kwamen, maar in hun zog ook een zooitje nogal achterlijke predikers meenamen, dat wisten we allemaal niet, want ja, zei links, de multiculti samenleving gaat hier plaatsvinden! Goed, wij Nederlanders zijn (te) tolerant, (links noemt dat niet zo) we zijn dat altijd geweest, zie de geschiedenis van de Joden, ja, die groep krijgt van mij een hoofdletter, omdat zij zich aanpasten aan onze samenleving. Toen en momenteel nog zijn veel Joden belangrijke steunpilaren van onze samenleving. Nu ja, dat gedoe van die andere binnenkomers hebben we gemerkt! Gvd, de gvd, de gvd, wat zijn wij, gelovers in de politiek en gelovers in die maakbare samenleving besodemieterd, en gewoon vern...., door die linkse verraders! Het werd niets multi culti, het werd een one way street! Al onze normen en waarden moesten wijken voor de binnenkomers, coute que coute! Dat die inkomers zich niet wilden aanpassen en alleen maar wilden incasseren van de staat waar ik ook aan betaalde, maakte me boos, maar, ja, dingen gaan zoals ze gaan, je krijgt meer eelt op je ziel, zeg maar. De criminaliteit steeg schrikbarend, boerka's kwamen in het straatbeeld, nikabs verschenen, hallal slachten mocht niet meer worden bekritiseerd en zo. Toen kwamen, ja het is allemaal niet zo chronoligisch, hoor, de aanslagen en ja, ik sla dan ook wat jaren over, dat weet ik, maar ik ben dus heel ziedend en heel geschokt! Brussel, Parijs, Londen, Madrid, de Twin Towers, man, waar moet je je onrust en je, toch wel, ongerustheid, laten? Ja, ze pakten de "prins van het kwaad", die Osama B. dan wel op, maar op mijn werk had ik dan wel weer twee gassies, die ook Osama heetten, en die geen bierkratten mochten aanraken, van hun geloof, zeg maar! Er waren hoofddoeken achter de kassa die geen wijnflessen wilden scannen, vanwege dat achtergebleven gedoe van die schapenhoeders die ze imam moesten noemen. 
Het enige dat de moslimieten hebben gedaan met onze wereld is haat zaaien en mensen afmaken. (Is er ooit een moslim Nobel prijswinnaar geweest?) Zie ook de laatste rij van aanslagen in Nice en zo. Dat die vervloekte IS nu onder vuur ligt en dat ze helemaal naar de hel worden gebombardeerd, is alleen maar aan hen zelf te wijten. Ik heb totaal geen medelijden met hen. Verdelg ze, vervolg ze, vernietig ze. 
(De drie V's. Eerder was dat een geintje van Eric van Muiswinkel over Janmaat, je weet wel: 'De immigranten moeten verdwijnen door de drie V's: Vlot, Vaartuig en eh, Viets!')

Maar, dat ze, de islamagoggels, nu kinderen in gaan zetten om zich op te blazen op bruiloften en zo, dat geeft me weer een nieuwe en hevige schok! Hoe kun je, als weldenkend mens, kinderen inzetten om jouw vermeende en valse gelijk in jouw haatzaaiende geloof te halen door die kinderen dood te laten gaan? Hoe durf je, als Boko Haram vader, je dochter van 10 een bomgordel om te doen om jouw domme en haat geloof te bewijzen? Wat voor onmensen zijn dat?
Ik ben geschokt, ik ben ziedend van haat tegen de islam! En, nee, ga nu niet lopen kwijlen en kotsen tegen me dat er ook goeie islam aanhangers zijn! Ik geloof dat niet! Heb je wel eens een demonstratie van die soepjurken en boerka en hoofddoek magoggels gezien in een van de grote steden die protesteren TEGEN de, uit de naam van hun god, aangedane misdaden? Nee, niet, nu, ik ook niet. Ja, in naam doen ze dat. Ja, als ze op de markt ondervraagd worden, ja, dan zijn ze tegen. Omdat ze anders hun kinderbijslag en hun uitkeringen misschien verliezen. Of die van de zogenaamde andere 13 kinderen in hun thuisland! Of als kamerlid of burgemeester of zo, softe gekken, die denken dat wij het geloven? Nu, ik niet meer! Ik wantrouw elke islamiet!
Ik zou willen eisen dat de islam aanhangers in heel Europa nu de straat opgaan en zich afkeren van de controverse tussen de geloven. Dat ze nu eindelijk eens erkennen dat elk geloof onzin is. Dat elk geloof door angstige en miezerige mannetjes van miezerige kerkjes wordt verspreid, alleen maar ter ere van hun eigen angsten. 
Weg met alles wat geloof uitdraagt, de priester, de imam, de dominee, de shaman, kortom, aan alles en iedereen die het vrije denken van het menselijke ras verziekt!
Weg met het geloof, leve het vrije denken! Nooit meer kansel preken! 




1 opmerking: