dinsdag 30 december 2014

Voor allen, de beste wensen van ons.









Ja, het begint nu toch aardig tegen het einde van het jaar te lopen. Nog een dag en dan mogen we het weer eens doen, vuurwerk afsteken, dus, natuurlijk. De voorschriften voor dat afsteken van zijn behoorlijk strenger geworden. Vanaf dit jaar mag je pas op oudejaarsavond, vanaf 1800, geloof ik, beginnen met knallen. Tot mijn grote verbazing houdt men zich daar redelijk aan. Waar ik, maar vooral de huisdieren, tot dit jaar vaak vanaf half december werden opgeschrikt door enorme dreunen, hoor ik nu, heel af en toe een bescheiden knalletje.
Ja, zo'n laatste bericht van het jaar, daar moet je wat mee, natuurlijk. Een overzicht van het jaar geven, denkelijk. Zoals alle journaals en nieuwsrubrieken. Maar, nee, ik ben een lui mens en doe daar niet aan mee. Lees de Blogs van het afgelopen jaar maar na, als je een overzicht wilt. Het enige waar ik wel bij stil sta is het overlijden van onze lieve poes, Tabby. Ik heb het daar nog steeds moeilijk mee. 
Maar verder? Nee, hoor. Geen overzichten en geen berichten. 
Ik wens jullie, allen, volgers en lezers en critici van mijn Blogs, het allerbeste voor 2015. Ik zal wel doorgaan met schrijven over De Keten, hoewel dat wel minder frequent zal worden, nu ik nauwelijks meer werk. 
Het grappige is dat elke werkdag nu op een vrijdag lijkt, het is bijna weekend, en elke werkdag ook op een maandag lijkt. Dat is dus weer een dag dat ik na een aantal dagen vrij opnieuw moet beginnen.

Wel heb ik wat wensen voor het nieuwe jaar: dat bepaalde maten van me hun vete bij gaan leggen, dat mijn kinderen en kleinkinderen het allemaal goed en gezond blijven doen, dat mijn lief en ik een gezond jaar gaan hebben en dat mijn gehoor zal verbeteren. (Nee, ik ben niet doof, iets hardhorend, begrijp je?)
En natuurlijk hoop ik dat jullie, vrienden en vriendinnen en gelieven, een heerlijk, gezond en hopelijk gelukkig jaar tegemoet gaan. 
Tot 2015, goede dagen, hou het netjes en kijk uit met vuurwerk.
De beste wensen van mij en E.


1 opmerking:

  1. Beste family Graver.

    Ook van ons Marga en Huub een gezond gelukkig en vreed(T)zaam 2015.

    Keep up the writing Lucas.

    Groeten uut Ass'n.

    BeantwoordenVerwijderen