dinsdag 26 juli 2016

Het blijft maar doorgaan! Had Wilders dan/dus toch gelijk?

Ja, ik weet het, politiek en mijn Blogjes gaan niet altijd samen, althans, dat was altijd mijn insteek. Maar, ik ben een gewoon klein mensje in een grote en momenteel hele nare en harde wereld en langzaam kan ik niet om de politiek heen. Jullie weten natuurlijk wel waar ik op doel. Op de vreselijke golf van aanslagen die momenteel over Europa trekt, nu ja, over Frankrijk, België en Duitsland, die landen worden en werden het hardst getroffen. Over wat er gebeurde in Parijs en Nice durf je haast niet meer bij na te denken, zo erg was dat. Maar is de recente moord op de Franse priester van 82 in een heel klein stadje nabij Rouen dan ook niet nog meer schokkend? De geflipte IS/Syrië gangers vallen nu een man aan die net zo onschuldig is als alle andere door die malloten vermoorde mensen, maar juist een van die mensen die net als een priester/dominee/rabbi mensen van de kerk/synagoge zijn en juist die mensen preken vrede. (Nee, geen imams, die en de moskeeën waar ze preken heb ik er buiten gelaten, die imams preken en zaaien allemaal en alleen maar haat. Die moet je dus allemaal de niet islam landen uit sodemieteren. Duidelijk. En dus ook allemaal. ook duidelijk. En ja, dat is tegen een democratisch en grondwet artikel, namelijk: 'vrijheid van godsdienst' in. Maar de islam is geen godsdienst, ooit geweest misschien, nu niet meer. Het is een oorlogshitsers vereniging. Ook weer duidelijk. 
Even een noot terzijde: Er was een documentaire gemaakt in Denemarken: Een vrouw komt bij de imam met een vraag: "Ik word geslagen en verkracht door mijn man, mag ik dan naar de politie gaan om aangifte te doen? „Nee”, zeiden zeven imams van acht moskeeën in Denemarken, dat mag niet. De meesten zeiden ook: "En je mag niet meteen van hem scheiden". Met dank aan Jan M.)

Ik ga even verder: in België hebben we natuurlijk Brussel en Zaventem, en meerdere aanslagen gehad. In Duitsland zijn in een week tijd vier aanslagen gepleegd, allen door islamieten. Allen door verdwaasden en door IS, lees imams, opgefokte achterlijken. Het land van Meisje Merkel (Wir schaffen das) wordt ruw met de neus op de feiten gedrukt. Het Duitse volk reageert geschokt, maar Merkel is in geen velden of wegen op de onheils plekken te bespeuren. Maar: zelfs Hollande reisde af naar het stadje waar de aanslag was gepleegd. 
En het zijn gadorie allemaal Syrië gangers, blijkt nu. Dwazen die al bij de diverse instanties in de gaten liepen. Dat snap ik dan niet. Als ze al in de gaten lopen, waarom lazer je ze dan niet in de knijp? Of donderstraal ze meteen het land uit naar die zandbak waar uit ze vandaan komen, of die vochtige tegels waaronder ze uitgekropen zijn? 

Een tijd terug, de grote volksverhuizing van de vandalen en barbaren begon net op gang te komen, was er een Nederlandse politicus die waarschuwde voor de instroom van die vluchtelingen, zoals ze een beetje zielig genoemd werden. (Nee, gelukszoekers mochten ze genoemd worden, in elk geval niet van onze linkse landverraders. Nee, het waren allemaal zielige mensen, die een beter bestaan wilden. Vooral een uitkering en zo, bleek. Ten koste van ons Europeanen, dat dan wel.) Maar goed. Die politicus heet Wilders, is de baas/dictator van de PVV. Een mistige partij, zonder leden en ledenraad of zo. Een politicus die maar een echt standpunt heeft, maar dat standpunt wel fel verdedigd. "Minder islam, minder Marokkanen", is zijn standpunt, dat sprak hij uit en prompt werd hij voor de rechtbank gedaagd. Nu is zijn partij misschien wel eenzijdig, ik geloof niet dat er al te veel schokkende sociale paragrafen in zijn partij programma staan, maar nogmaals, hij heeft een ferm standpunt tegen de 'verislamisering' van het westen. Ooit, ver voor de vluchtelingen crisis begon, waarschuwde hij al dat er een tsunami van islam aanhangers naar ons land zou komen! 
Hij werd uitgefloten, hij werd als gek verklaard, hij werd bespot en uitgelachen. Tsja en nu is die tsunami daadwerkelijk daar en hij zal wel weer voor de rechter moeten komen.
Ook vroeg hij eens aan de verantwoordelijke minister/staatssecretaris, om te onderzoeken of er geen Syrië gangers of IS strijders onder de binnenkomende meute zouden zijn. Die verantwoordelijke wuifde zijn woorden weg: "nou dat viel allemaal zo mee, nee hoor, geen paniek veroorzaken, mijnheer Wilders."
Maar goed, we zien dus dat het allemaal NIET meeviel om die islam aanhangers en aanslagplegers tegen te houden en in bijna alle gevallen ging het dus wel om (teruggekeerde) Syrië gangers. 

Tja, en wanneer gaat het in ons land beginnen? Ik ben bang dat we er gewoon op kunnen wachten (ik klop het allemaal af, hoor, zo bijgelovig ben ik wel) en dat het heel binnenkort zal geschieden. Een bom in De Kuip of in de Arena, een aanslag op een druk centraal station, het opblazen van een ringdijk van een grote polder zodat een halve provincie onderloopt. Schietpartijen op Schiphol. Maar: aan de andere kant zijn onze politie- en inlichting diensten natuurlijk wel jaren geleden heel op scherp gesteld, natuurlijk NA de moord op Theo van Gogh, nu al weer dertien jaar of zo geleden. Andere landen hadden toen nog nauwelijks tot geen ervaring met 'religieuze' moorden. Ons land helaas wel met die Mohamed B. en zijn Hofstad bende. Of die diverse diensten in ons land zo scherp blijven? Laat ik zeggen dat het hopelijk zo is. Maar: het is een hele ingewikkelde zaak om dat soort, ik kom scheldwoorden tekort nu als ik eerlijk ben, maar laat ik zeggen: onmensen (dat dekt aardig de lading) continue in het snotje te houden. Maar, ik denk dat ze aardig, die wouten en andere speurneuzen dan, hun best doen. (Dus even een kort, maar heel gemeend pet af voor die diensten) Ja en ja, misschien helpt het dat wij, Nederlanders, nog steeds normaal doen tegenover "einwanderer" van allerlei soort, tegenover buitenlanders dan. 
Hoewel ik wel elke keer behoorlijk moet slikken als ik een man in een jurk en een baard zie en een vrouw die totaal bedekt is en die dan in een lullig Volkswagentje Polio stappen, zoals ik een uurtje geleden zag gebeuren. De kinderwagen ging opgevouwen in het kleine achterbakje. Nee, niet aangepast, maar wel bezig om in ons fraaie land te integreren? Laat ik het hopen.

1 opmerking:

  1. Heare heare, niet dat ik een Wildersfan ben, maar wat moet je met al die baardapen en hoofddoekjes. Gewoon terug naar je land. Endex.

    Groet uut Ass'n.

    BeantwoordenVerwijderen